Aantal gemaakte examens sinds 2004: 861787
Welkom op D… golf-oefensite van Nederland met de officiŽle examenvragen in 2016!

Iedereen die in Nederland wil golfen, moet een golfvaardigheidsbewijs (GVB) of tegenwoordig een Clubhandicap 54 hebben. Dit kan door eerst NGF-Golfbaanpermissie te halen en vervolgend het NGF-golfregelexamen af te leggen. Op deze site kunt u gemakkelijk de theorie en regels hiervoor leren en oefenen. Wij bieden u als enige de officiŽle vragen exact zoals u ze ook op het echte examen zult krijgen!

Met ingang van 1 januari 2016 zijn de golfregels en examens veranderd. Uiteraard zijn op deze website de examens voorzien van de nieuwste vragen.

Klik hieronder om een officieel NGF-golfregelexamen te maken :
Het maken van de examens is gratis; opvragen van uw resultaten kost 1,30 euro wat u betaalt met uw (mobiele) telefoon. Bij het resultaat staan de regels waar de vraag betrekking op heeft inclusief een uitgebreide uitleg.


Handige tips

U kunt hieronder wat handige tips downloaden. Hier worden een paar handigheden en ezelsbruggen gegeven voor het maken van de examens. Ook kunt u gratis een PDF-bestand downloaden van de NGF-site met daarin de golfregels. Klik daarvoor hier.


: : Klik hier voor handige tips voor de examens
 


Rest ons u nog heel veel succes te wensen met uw echte golfregelexamen! Graag horen wij uw reacties, vragen of uw ervaringen met het echte GVB examen op info@golftest.nl.


Onbeperkt golfregelexamens oefenen

Speciaal voor diegenen die veel willen oefenen, hebben wij een aantal pakketten samengesteld om onbeperkt te oefenen. Zo houdt u de kosten in de hand en kunt u veel sneller uw resultaten bekijken.


: : Klik hier voor onze speciale aanbiedingen
 

 

 


Copyright © 2003-2016 Golftest.nl. Alle rechten voorbehouden.
Oefenvragen NGF Examen op deze website zijn © 2016 Nederlandse Golf Federatie.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan in te stemmen met onderstaande bepalingen, voorwaarden en aanduidingen. De inhoud van onze examens is met de grootste zorg samengesteld. Incidentele onjuistheden kunnen niettemin voorkomen. U dient niet aan te nemen dat de informatie die wij aanbieden foutloos is, hoewel wij dat wel nastreven. De aangeboden examens zijn voor persoonlijk (d.w.z. niet commercieel) gebruik. Zonder uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website is commercieel gebruik van de inhoud van de website niet toegestaan. Onze examens zijn samengesteld op basis van de golfregels opgesteld door de Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews en zijn de officiŽle vragen welke u ook op uw echte NGF-golfregelexamen krijgt. Als u nog vragen of opmerkingen heeft omtrent dit concept, kunt u zich wenden tot info@golftest.nl.